Uutta kohti?

Saturnus, Pluto ja Jupiter kohtaavat: tuloksellisen muutoksen vuosi?

Huvila Härän Horoskoopin Juhlavuosi 2020 alkaa Saturnuksen, Pluton ja Jupiterin merkeissä. Huvila Härän keittiössä puhutaan tästä astrologisesti laajasta ja vaativastakin aiheesta lauantaina 11.1., mutta mikset ottaisi varaslähtöä ja tutustuisi omaan SaturnusPlutoJupiter-vuoteesi jo vaikka saman tien? Otamme aurinkokartan avuksi. Aurinkokarttaa käytetään horoskooppien laatimisessa.


uutta kohti

Kun Saturnus, Pluto ja Jupiter kohtaavat, puhumme saavutuksista, jotka edellyttävät kovaa työtä ja totaalista sitoutumista. Uuden elämän perustus kannattaa tehdä nimenomaan perusteellisesti, jotta voi tavoitella korkealle.

Saturnus merkitsee astrologiassa:

• tavoitteellisuutta, raakaa työtä ja tuloksia

Pluto:

• voimaantumista tiukoissa tilanteissa, syväluotausta ja kompostointia

Jupiter:

• kasvua, onnistumisia ja rohkeutta

Huvila Härän juhlavuoden 2020 ensimmäisessä horoskoopissa kyse on juuri näistä. Mikä on siis horoskooppimerkkisi? Lue, mikä elämänalueesi hyötyy perkaamisesta ja kompostoinnista, jotta jotain uutta voi taas syntyä. Aloitamme tietenkin syntymäpäiväsankarista, Kauriista.

Tavoitteena syvää ja kaunista

Kauris – syvä, merkityksellinen ja kaunis minä

On Uuden Sinän aika. Mutta jos olet toivonut muutosta elämääsi, tänä vuonna ei kannata odottaa kädet ristissä, että oma elämäsi uudistuu sinun tekemättä mitään. On aikasi tarttua tilaisuuteen ja vihdoin viimein siivota oman minäsi edusta, jotta saat raivattua tilaa uudelle. Aloita vaikka vaatekaapista!

Vesimies – syvä, merkityksellinen ja kaunis alitajunta

Älä jää vellomaan alitajuntasi saamien impulssien meren syvyyksiin, vaan nouse tietoisuuden aallon harjalle. Yhdistä kokemasi tunteet ja näkemäsi mielenmaisemat harmoniseksi kokonaisuudeksi ja jaa syvällinen voimaantumisesi ystäviesi kanssa.

Kalat – syvä, merkityksellinen ja kaunis ystävyys

Uusi harrastus ja uudet verkostot. Kuulostele sosiaalista ilmapiiriä, uskaltaudu uusiin ryhmiin ja inspiroidu ajatuksista, joista et ehkä ole aiemmin kuullutkaan. Mikä tahansa ei tietenkään kelpaa, mutta etsiydy oman sosiaalisen laatikkosi ulkopuolellekin ja tuuleta ajatuksiasi. Koe ystävyys uudella tavalla.

Oinas – syvä, merkityksellinen ja kaunis uramaine

Menneessä maailmassa maine saattoi mennä mutta kunnia kasvaa. Tänä päivänä tulisieluinen tapasi tehdä asioita muitta mutkitta voi kuitenkin aiheuttaa kulmakarvojen kohotuksia. Fiilaamalla ja höyläämällä turhia särmiä pois supliikistasi syntyy mitä eduskelpoisin tavoitteenasettaja.

Härkä – syvä, merkityksellinen ja kaunis elämänkatsomus

Uudista maailmankuvaasi. Astu omien ajatuskuvioittesi ulkopuolelle ja kuuntele myös vastakkaisia mielipiteitä. Lue Jussi Pullisen uusi kirja sosiaalisen median kuplista ja tarkastele analyyttisesti omia ajatuskupliasi. Jos maailmankatsomuksessasi on perattavaa, tee se rakentavasti ja tavoitteellisesti.

Kaksonen – syvä, merkityksellinen ja kaunis taloustaju

Luo heti vuoden aluksi oman taloutesi huoneentaulu, johon listaat niin unelmasi, tavoitteesi kuin konkreetit toimesi oman taloutesi vakauttamiseksi, kasvattamiseksi ja kirkastamiseksi. Ota vaikka yhteys pankkiisi ja sovi saman tien neuvottelu varallisuutesi kasvattamiseksi.

Rapu – syvä, merkityksellinen ja kaunis vuorovaikutus

Suhteet kasvattavat. Ole siis kuulolla ja kypsy uudella tavalla aikuiseksi. Esim. lapsesi voivat olla siinä iässä, että he haastavat sinut jokaisesta arkisen pienestä mielipiteestäsi. ”Älä ragee vaikka pränkätään”. Sen sijaan lue vaikka Kamalien Äitien selviytymisvinkit ja löydä oma powerisi.

Leijona – syvä, merkityksellinen ja kaunis työarki

Työtapoja voit aina uudistaa. Onnistuneeseen lopputulokseen pääsemiseksi uusille oivalluksille on raivattava tilaa isolla luudalla. Turhat rutiinit turruttavat ja ruokkivat vain mielen apatiaa. Stilisoi siis systeemit selkeiksi, jotta arkinen ahertaminenkin voi olla loputtoman luovuutesi lähde.

Neitsyt – syvä, merkityksellinen ja kaunis rakkaus

Mitä tunteet ovat? Nyt on aika ottaa selvää ja ehkä jopa altistaa sydämesi herkän intensiivisille tunteille, jolloin pääset tutustumaan myös itseesi paremmin. Mutta jos sosiaaliset suhteet eivät juuri nyt innosta, suuntaa syvällisesti sisimpääsi ja intensiivisten tunteiden alkulähteille luovuuden keinoin.

Vaaka – syvä, merkityksellinen ja kaunis perusta

Konmaritus, suursiivous tai roinan raivaus, miksi haluat sitä kutsuakin. Siivoamalla ja remontoimalla syntyy arjen ja kodin uusi perusta. Nyt on aika järjestää kaapit, vintit ja kellarit. Ja ihan konkreettisesti löytää uutta selkeyttä elämään karsimalla tavaraa ja organisoimalla asioita.

Skorpioni – syvä, merkityksellinen ja kaunis lähiympäristö

Piha siistiksi ja talon edusta kuntoon! Katso kotiasi naapurin silmin ja tee siitä juuri niin upea kuin olet aina halunnutkin. Jos jokin repsottaa, nyt on aika laittaa julkisivu kuntoon. Sama koskee myös lähisuhteita.

Jousimies – syvä, merkityksellinen ja kaunis arvomaailma

Asioita ei ehkä voi muuttaa pelkän ajatuksen voimalla, vaan ihan sitä vanhaa kunnon konkretiaakin tarvitaan. Listaa aivan aluksi arvojesi TOP10. Onko tärkeysjärjestyksen huipulla raha, rakkaus, työ vai mikä? Sanoista tekoihin. Kun olet päässyt arvojesi ytimeen, toteuta arvomaailmaasi myös käytännössä.

SaturnusPluto merkitsee myös luopumista ja rajauksia. Näistä teemoista jatketaan henkilökohtaisella tasolla viikon kuluttua lauantaina 11.1. Huvila Härän keittiössä, jossa tänä keväänä puhutaan horoskoopeista ja astrologiasta, tietysti kahvin ja kakun kera. Ensimmäinen ryhmä on jo melkein täynnä, mutta kaksi osallistujaa mahtuu vielä mukaan – tervetuloa!

Lue lisää transiiteista

Horoskoopin juhlavuosi - eHoroskoopit Huvila Härän verkkokaupasta