Analyysien lisätiedot

Huvila Härän astrologiset analyysit tarjoavat innostavan ja hyödyllisen näkökulman omiin vahvuuksiisi ja haasteisiisi sekä sparraavat sinua rakentavilla ideoilla oman tulevaisuutesi luomiseen. Erikoisuus: Meillä voit tilata astrologisen analyysin myös suoraan kesäkahvilan kassalta ilman ennakkoon tehtyä ajanvarausta. Analyyseissa menen suoraan asiaan ja ”puhun suomea”. Sinun ei siis tarvitse hallita astrologista käsitteistöä, vaan toimin ikään kuin kielenkääntäjänä. Tervetuloa henkilökohtaiselle aikamatkalle omaan elämääsi! Terveisin, Maarit

Kahvi ja analyysi

Haluatko henkilökohtaisen analyysin tässä ja heti? Tilaa astrologinen analyysi suoraan kesäkahvilan kassalta. Ad astra 15 min/55v€ ja Carpe diem 30 min/85 €. Molemmat sisältävät kahvin/teen sekä opastetun puistokierroksen.
Kun täytät analyysilomakkeeseen karttatietosi eli syntymäpäivämääräsi, -kellonaikasi ja -paikkasi, käyn tekemässä karttasi sekä henkilökohtaisen käsiohjelmasi, joka toimii myös horoskooppipuistokierroksen oppaanasi. Valittuasi sopivan keskustelupaikan puistosta/kahvilasta, aloitamme matkan sinuun ja vahvuuksiisi.

Ad astra ja Carpe diem -analyysit sisältävät keskustelua ja sparrausta seuraavista asioista: onnistunut ensivaikutelma, vuorovaikutus ja ihmissuhteet, koti, työ ja arjen rytmi. Lisäksi teemme mm. henkilökohtaisen aikamatkan (transiitit ja 30-vuotiskaari) sekä sparraan sinua tämän hetken tunnelmiin ja tulevaisuuden luomiseen. Lopuksi opastan sinut oman elämäsi puistokierrokselle. Tervetuloa aikamatkalle omaan elämääsi!

Analyysit ajanvarauksella

Kun haluat laajempaa elämän, mahdollisuuksien ja kokemuksellisen ajan tarkastelua, varaa aika joko Tunne itsesi -analyysiin (n. puoli tuntia / 175 €) tai Minuuden syväanalyysiin (n. 1,5 h / 225 €). Näihin analyyseihin valmistaudun etukäteen. Saat kaiken tekemäni materiaalin mukaasi ja tallennan keskustelumme halutessasi myös sähköisesti. Soita tai laita viestiä alla olevalla lomakkeella.

Tunne itsesi -analyysi on astrologinen perusanalyysi ja Minuuden syväanalyysi on kaksivaiheinen valmennusanalyysi, jossa lähetän sinulle ensin ennakkotehtäviä ja tapaamisessa käymme ne sekä muut asiaan liittyvät teemat läpi. Analyysit sisältävät materiaalin (kartat, henkilökohtaisen työkirjan, sähköisen tallenteen keskustelusta), kahvituksen sekä henkilökohtaisen puistokierroksen.

Ennakkotiedot analyysia varten

Täytä analyysilomakkeeseen karttatietosi eli syntymäpäivämääräsi, -kellonaikasi ja -paikkasi.

Paikka jossa tulit maailmaan.