Takaisin parrasvaloihin

Se on jo helmikuu ja pimeys alkaa kohta väistyä. Talvipäivänseisauksesta päivä on pidentynyt jo 2 tuntia 10 minuuttia. Enää 11 tuntia 16 minuuttia juhannukseen. Tuntuuko, että aika juoksee?

Aika on kyllä varsin mielenkiintoinen asia. Yhtäältä se on itsestäänselvyys, jota emme paljon ajattele. Aika kuluu itsestään ja me sen mukana; aamulla töihin, päivällä lounaalle ja illaksi kotiin. Toisaalta aika on varsin demokraattista. Jokaisella on täsmälleen ne samat 24 tuntia vuorokaudessa ja uuteen vuoden periodiin astutaan aina syntymäpäivänä. Kukin meistä on vuorollaan lapsi ja aikuinen, nuori ja vanha.

Aikaa on tutkittukin iät ajat esimerkiksi pohtimalla, onko aika lineaarista, jossa ajankuva esittäytyy idealla mennyt – nyt – tuleva vai syklistä, jota esimerkiksi vuoden kierto erilaisine vuodenaikoineen edustaa vai kenties episodista, jonka mukaan aikaa ei voi mitata, sen voi ainoastaan kokea. Astrologisesti aika on syklineaarista, epäsäännöllisen säännöllistä spiraalikiertoa, eräänlaista kronoksen (ajan määräWinking ja kairoksen (ajan laatu, kokemus) yhdistelmää.

steps


Jupiter-periodi on paluu parrasvaloihin -aikaa. Jupiterin koko kausi kestää 12 vuotta, joten aikaa oman unelman toteuttamiseen on runsaasti. Kenen on nyt aika astua takaisin parrasvaloihin? Lue lisää.

Kauris

Kauriiden hetki loistaa ja tulla esiin on juuri nyt. Olet tänä vuonna aloittamassa uutta 12 vuoden kierrosta. Mikä siis tekisi sinut onnelliseksi yli kymmeneksi vuodeksi? Minkälaiset asiat nostaisivat elämäsi ja ideasi aivan uudelle tasolle? Mitä tarvitset, jotta saat omat projektisi kukoistamaan? Pidä silmäsi avoinna ja tartu tilaisuuteen, kun sellainen osuu kohdalle.

Jousimies

Kertaa kuluneen noin vuoden tapahtumat. Minkälaiset asiat tekivät sinuun vaikutuksen vuonna 2019? Minkälaisiin tilaisuuksiin tartuit? Ja myös, mistä unelmoit? Moni uusi idea lähtee unelmista ja tänä vuonna kannattaa alkaa tarttua toden teolla niihin ideoihin, joissa viime vuonna oli sitä kuuluisaa ”joskus tuotakin olisi kiva tehdä” -tunnelmaa. Nyt alkaa olla se ”joskus”-aika.

Skorpioni

Sinun Carpe diem -vuotesi oli 2018 (loka 2017 – marras 2018). Olet jo ehtinyt hivenen sulatella asioita, jotka nousivat esiin pari vuotta sitten. Mihin tulokseen olet tullut? Nyt on aika kehittää ideoita ja nostaa ne uudelle tasolle. Voitko esimerkiksi opiskella uusia asioita, joilla saat 2018-unelmasi uuteen nousuun?

Vaaka

Sinun Jupiter-vuotesi on ollut 2016 – 2017. Nyt on kulunut kolmisen vuotta menestyssyklisi aloituksesta ja on aika tehdä inventaario sekä päättää, mihin suuntaan viet projektiasi seuraavaksi. Istu siis alas ja ihan listaa itsellesi kolmen viime vuoden saavutuksesi. Käy läpi plussat ja miinukset ja tee valintoja, mihin haluat todella suunnata.

Neitsyt

Käännä katseesi aikajaksoon elokuussa 2015 – elokuuhun 2016. Mitä olet saanut aikaan? Minkälaiset unelmat ovat saaneet tuulta siipiensä alle? Missä olet loistanut? Lisää nyt vauhtia, huomaa uudet mahdollisuudet ja ota isoja tiikerinloikkia tulevaisuuteesi.

Leijona

Astrologinen lottovoitto rakennetaan kulloinkin 12 vuoden aikana, ja sinun carpe diem -aloituksestasi on jo viitisen vuotta. Käännä katseesi aikaan elokuu 2014 – elokuu 2015. Mitä suunnittelit? Miten olet kuluneiden vuosien aikana toteuttanut suunnitelmiasi? Vuonna 2020 on aikasi analysoida viiden kuluneen vuoden anti ja tehdä valintoja, mihin suuntaan haluat elämääsi lähteä jatkossa viemään.

Rapu

Menestyssyklisi on parhaillaan puolivälissä, aloitusperiodistasi on jo kuutisen vuotta aikaa. Palaa ajatuksissasi heinäkuusta 2013 – heinäkuuhun 2014 ja kertaa, mitä pientä ja isoa alkoi elämässäsi silloin. Anna itsellesi tunnustusta etenkin siitä, miten olet voinut rakentaa itsellesi turvallisen perustan niin materiaalisesti kuin henkisestikin. Oletko jo saavuttanut jonkin itsellesi tärkeän tavoitteen?

Kaksonen

Muistele syntymäpäiviäsi kesiltä 2012 ja 2013. Miltä elämä tuntui silloin? Minkälaiset juhlat vietit? Minkälaisia uusia ideoita virittelit 2012 – 2013 aikana? Anna itsellesi tunnustusta kuluneista vuosista ja siitä, miten olet voinut tuottaa iloa ja hyvinvointia myös ympäristöösi.

Härkä

Vieläkö vuosien 2011 – 2012 unelmat kantavat? Jos ne ovat päässeet unohtumaan, vuonna 2020 kannattaa kaivaa ne esiin ja jalostaa niistä jotain upeaa, kenties räväyttääkin kunnolla. Mikä siis oli tärkeää 2011 – 2012? Kuka teki sinuun vaikutuksen ja miksi? Minkälaisia asioita olet voinut toteuttaa kuluneiden vuosien aikana? Usko unelmiisi ja tee nyt vaikutus ympäristöösi.

Oinas

Vuosi 2011 oli sinun. Minkälaisia uskaliaita irtiottoja uuteen suuntaan teit tuolloin? Niitä kannattaa nyt analysoida. Tee yhteenveto uudistuksista, joita olet kyennyt toteuttamaan kuluneiden vuosien aikana ja keskity olennaiseen. Hio ne huippuunsa ja ole oman alasi ykkönen – jälleen kerran!

Kalat

Kymmenen vuotta aloituksesta. Miten koet 2010-luvun? Minkälaisia uusia aluevaltauksia olet tehnyt? Nyt on aika vielä kerran käydä läpi koko kierros alkaen noin vuodesta 2010. Tee ihan lista onnistumisistasi ja ole jälleen oikeassa paikassa oikeaan aikaan – ja vaikket olisikaan, pyri tekemään tilanteesta otollinen. Pidä vaikka juhlat vuosikymmenen ja itsesi kunniaksi.

Vesimies

Sinun kulunut 12-vuotiskausi alkaa olla lopuillaan, ja on aika antaa aplodit villeille visioillesi ja upeille onnistumisillesi. Mihin siis tartuit 2009? Minkälaisia unelmia ja suunnitelmia olet voinut toteuttaa reilun kymmenen vuotta? Vuonna 2020 on aika tehdä yhteenveto ja paketoida kuluneen kauden anti sekä ottaa jo varaslähtöjä uuteen 12 vuoden kierrokseen. Unelmoi siis isosti!

Lue lisää transiiteista

Horoskoopin juhlavuosi - eHoroskoopit Huvila Härän verkkokaupasta