Opi kirjoittamaan horoskooppeja

Horoskooppeja luetaan ääneen kahvipöydissä, niitä tiedustellaan uusilta tuttavuuksilta ja horoskooppipalsta löytyy lähes jokaisesta aikakauslehdestä. Horoskoopit ovat hyvin suosittua mediasisältöä.

Ammattiastrologien lisäksi horoskooppeja kirjoittavat myös kesätoimittajat, copywriterit, toimitusharjoittelijat ja lähes kuka tahansa, jolla kynä pysyy kädessä ja jolta tekstin tuottaminen sujuu. Kysehän on ulkonaisesti vain kahdentoista kohdan tyypittelystä. Karkeasti määritellen kirjoittamalla jokaiselle jotain hiukan erilaista, syntyy horoskooppi.
Ammattiastrologi käyttää horoskoopin laatimisessa astrologisia tekijöitä kuten planeettojen välisiä suhteita, transiitteja eli planeettaohituksia sekä aurinkokarttaa. Silti horoskoopit voivat parhaimmillaankin olla vain ikkuna astrologiaan. Horoskoopit ovat eräänlaisia arkipäivän affirmaatioita, koska ne käsittelevät vain yhtä astrologista tekijää ja sitäkin suurella yleistyksellä.

Horoskooppikirja opastaa kirjoittamaan horoskooppeja astrologisesti. Opit käyttämään aurinkokarttaa ja astrologisia ajan määritystekijöitä horoskooppisi perustana, kirjoititpa sitten viikko-, kuukausi- tai vuosihoroskooppeja.

opi kirjoittamaan horoskooppeja
Olen toiminut ammattiastrologina vuodesta 1997 lähtien ja kirjoittanut horoskooppeja useisiin medioihin vuosina 1998 – 2018. Horoskooppikirjassa pääset tutustumaan, miten lehtien suosikkisisältö luodaan ja mitä horoskoopin laatijan kannattaa ottaa huomioon palstaa kirjoittaessaan. Klikkaa kauppaan

Terv. Maarit