Sata päivää Huvila Härän kesään

Tällä viikolla menee sata rikki. Huvilan kesään on torstaista 21.1. lähtien enää 100 päivää. Tässähän alkaa tulla kiire.

Huvila Härän kesä alkaa aina vapusta – toivottavasti tänäkin vuonna. Jännityksellä seuraamme, minkälaisin ohjein tulevaan kesään startataan. Viime vuonna kaikki meni yli odotusten. Huvilan kahvittelualue on laaja, ja olemme jo aiemmin sijoittaneet kahvilapöydät avarasti ympäri puistoa.
Näin etäisyydet oli helppo pitää, ja samalla asiakkaat pystyivät valitsemaan juuri heille sopivan tunnelman puiston eri sopukoista. Tästä saimmekin erityistä kiitosta viime kesänä.
100 päivää
Jo lähes 20 vuoden ajan Huvila Härässä kevät on ollut kiireistä aikaa: korjausta, rakentamista ja vanhan uudistamista. Viime kesänä 2020 avasimme uudet terassit sekä Ravun kahvittelukabinetti Rapulan, ja kesäkahvilassa lanseerasimme mm. uuden voileipämenun. Lisäksi vietimme aikakausilehtihoroskoopin 90-vuotisjuhlavuotta. Niin haravat, kuokat kuin vasaratkin ovat olleet kovassa käytössä, ja tulevat olemaan tänäkin keväänä. Itse asiassa uutuuksien rakentaminen aloitettiin jo viime syksyn aikana.

Rakkauden Luontopolku ja Kuutarha ovat olleet jo muutaman vuoden kesannolla, mutta nyt olemme alkaneet taas rakentaa sinnekin uutta. Viime kesänä teimme Parisuhdeplazalle uuden kahvittelupaikan (kuva ylläWinking, joka otettiinkin heti hyvin vastaan. Tammien katveessa oli mukava kahvitella ja jutella kaikessa rauhassa helteiselläkin säällä. Tulevaksi kesäksi uusi kahvittelugazebo Oktagon on jo valmisteilla Kuutarhassa, Sigfriduksen Salonkia rakennetaan kovaa vauhtia Horoskooppisalin vieressä ja Lasipalatsillekin on jo perusta valmiina.

Etsitkö popup- tai näyttelytilaa kesäksi 2021?

Huvila Härän Keltainen Galleria (kuva alla) on toiminut jo useamman kesän monimuototilana. Sen edustan villiviinipergola ja pieni terassi luovat aurinkoista lomatunnelmaa. Viime vuonna pystytimme galleriaan horoskoopin 90-vuotisnäyttelyn, aiempina kesinä se on toiminut mm. taiteilijoiden näyttelytilana.

Etsitkö tilaa, jossa voit itse pitää näyttelyä tai esimerkiksi popup-puotia?
Ota yhteyttä, niin sovitaan Keltaisen Gallerian järjestelyistä 040-5020 331/Timo
info@huvilaharka.fi

galleria
Tapaamisiin Huvila Härässä kesällä 2021
Terv. Maarit