Kalat

Rakkaus

Eros, eroottinen rakkaus ja agape, lähimmäisen rakkaus, molemmat kuuluvat itseoikeutetusti Kaloihin, joka voi yhtä hyvin hypätä rakkauden hurmokseen, lähteä avustustyöntekijäksi kaukomaille kuin pelastaa pulaan joutuneita eläimiä. Tärkeää rakkaudessa on antaminen, ja sitähän sinulta ei puutu. Antaessaan saa, mutta vältä liikaa uhrautuvaisuutta, ettei hyväntahtoisuuttasi käytetä väärällä tavalla hyväksi. Terve itsekkyys on rakkaudessakin aika ajoin paikallaan.

Parisuhdeodotukset: Symbioottista yhteiseloa rakkauden paratiisissa.

Millainen kumppani? Boheemi taiteilija, joka elää hetkessä ja on valmis ratsastamaan kanssasi auringonlaskuun.

Huom! Todellisuuden reunaehdot.


Matkalla

Minkälainen Kalat on matkakaverina? Tunnelmasta toiseen -tyyppinä hän valitsee matkoja, jotka vievät hänet uusiin ulottuvuuksiin. Hän ui kuin kala vedessä erilaisissa kulttuureissa ja pääsee helposti mukaan tunnelmaan sekä poimii intuitiivisesti oikean rytmin. Kalat jättää turhan tiukat aikataulut muita varten ja antaa tilanteen viedä. Nipottajaseuralainen ei välttämättä etsiydy tähän matkaseurueeseen.

Miksi matkalle? Tunne on tärkein.

Minne matka? Romanttiselle rakkauslomalle Tyynen Valtameren saarille, Havaijille ja Balille.

Milloin? Vaikka heti, irti arjesta.


Tuoksuhoroskooppi

Horoskooppimerkki KALAT

Herkkä, satumainen, intuitiivinen

Horoskooppimerkki Kaloissa & Venus Kauriissa: 

Kuu-Kauriissa-Liv Tylerin imagoima Givenchy Absolutely Irrésistible sopii naiselle, joka viehättyy sopivasta annoksesta glamouria ja viettelevyyttä mutta pysyy silti asialinjalla. Mikset kokeilisi?

Horoskooppimerkki Kaloissa & Venus Vesimiehessä: 

Valitse Giorgio Armanin Onde-tuoksutrilogiasta Onde Vertige; rohkea ja moderni tulkinta itämaisesta, mystisestä ja maagisesta tuoksusta tai poimi niinikään itään vivahtava Elisabeth Ardenin Red door Shimmer, joka sisältää meripihkaa ja santelipuuta.

Horoskooppimerkki Kaloissa & Venus Kaloissa: 

Hitusen ylellinen, arjen yläpuolelle heittäytyvä, mystinen ja hienostunut tuoksu Jeanne Lanvin Eau de Parfym vienon vaaleanpunaisessa nostalgisessa pullossa hurmaa ja tenhoaa. Tuoksu on kunnianosoitus neptuniaaniselle (=kalat) muotisuunnittelijalle Jeanne-Marie Lanvinille.

Horoskooppimerkki Kaloissa & Venus Oinaassa: 

Valitse astetta energisempi, aktiivinen ja sporttinen, Karibianmeren turkoosinsininen Roxy Love, jonka lumous on tuotettu ympäristöystävällisesti aitoja Bahian orkideoita säästäen.

Horoskooppimerkki Kaloissa & Venus Härässä: 

Testaa aistillisen vetovoimainen ja lämmin YSL Elle EdP tai matkaa aistien valtakuntaan romanttisen ja kestävän Cacharelin Amor Amorin tuoksuisena.

© Huvila Härkä 2019